Om oss

Erfarenhet av säkerhet och automatik

Vi på Alock Stockholm AB har gedigen erfarenhet av automatik, säkerhet och lås. Varje dag arbetar vi med projektering, montering och service av automatiska dörrar samt säkerhet och miljö kring dem. Noggrannhet och precision är A och O för att det skall bli bra. Vi är gör alltid ett gediget förarbete där vi tittar på dörrens lämplighet och funktion i förhållande till placeringen och rådgör med kunden så att vi hittar den bästa lösningen. Vi har goda referenser från våra kunder och delar dem gärna med dig vid förfrågan!

Om du önskar så tar vi gärna fram förslag på dörrautomatik som passar för de lokaler som du ansvarar för. Fyll i vårt formulär med dina funderingar och önskemål kring dörr så återkommer vi så snart vi kan!


Dörrautomatik Stockholm

Med hela Stockholm som arbetsplats

Det är mycket trevligt att få ha hela Stockholm som sin arbetsplats och åka runt i vår vackra stad på jobb varje dag. Vi utför våra tjänster i hela Stockholm, norr till söder, öst till väst. Våra kunder är allt ifrån privatpersoner till större företag och arbstplatser såsom Arlanda Flygplats. Vi installerar automatiska dörrar i nybyggda lokaler och sätter dörröppnare på gamla och antika dörrar. Inga jobb är för stora eller små för oss på Alock Stockholm AB. Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss för installation av automatiska dörrar eller för rådgivning!

Kunden i fokus

För oss kommer alltid kunden först. Vi är mycket måna om våra kundrelationer och vill kunna erbjuda service i toppklass. Som en del av vår service är vi tillgängliga största delen av dygnet för att snabbt kunna åtgärda problem som dyker upp hos våra kunder. Stort kundengagemang tillsammans med genuin erfarenhet och kunskap är ett bra recept på framgång tror vi. Vår förhoppning är att våra kunder skall känna sig bekväma med att anlita oss löpande och rekommendera oss till sina kollegor och vänner.

Kontakta oss idag för offert på dörrautomatik!