Automatiska skjutdörrar

Skjutdörrar för alla miljöer

Automatiska skjutdörrar är praktiska i alla miljöer där det är mycket människor som rör sig. Det är hygieniskt och säkert då ingen behöver röra vid några handtag eller knappar. Automatiska skjutdörrar är också lämpliga i miljöer där människor ofta bär på, drar eller skjuter något framför sig som på restauranger, sjukhus eller flygplatser.

Är du intresserad av att installera en automatisk skjutdörr? Kontakta oss så hjälper vi dig med allt ifrån rådgivning till projektering och montage!


Automatiska skjutdörrar i Stockholm

Eleganta och robusta skjutdörrar

Skjutdörrar finns i många olika utföranden. Det som avgör vad ni väljer för skjutdörr handlar om smak men också var som dörren skall placeras. För lugnare inomhusmiljöer som kontor kan det vara snyggt med en smäcker automatisk skjutdörr helt i glas. Är det däremot en dörr som skall sitta i entrén till en välbesökt byggnad är det mer passande med en robust skjutdörr som har stålram.

Vi har skjutdörrar i olika utföranden. Hör av dig till oss och berätta om dina önskemål så kan vi rekommendera en passande automatisk skjutdörr till dig!

Platsbesparande och tyst

Skjutdörrar är mycket platsbesparande då dörren glider automatiskt fram och tillbaka i sidled. Det minskar risken för att någon skall få en dörr rakt i ansiktet eller klämma sig. Skjutdörrar hjälper till att skapa ett naturligt flöde i lokalen där den är placerad. Automatiska skjutdörrar är tystgående och lämpar sig bra i miljöer där man vill hålla ner ljudvolymen som på exempelvis skolor eller boenden.

Säkra skjutdörrssystem

Automatiska skjutdörrar är precis lika säkra som en vanlig dörr och går att låsa om så önskas. Det finns skjutdörrar med mer säkerhetslösningar vilket är lämpligt om dörren skall sitta i en entré. Om omgivningen kräver hög standard gällande hygienkontroll är det passande att välja en skjutdörr med hermetisk slutning som minskar risken för spridning av smitta.

Automatiska skjutdörrar har många fördelar och passar i de flesta miljöer. Vill du installera en skjutdörr? Fyll i vårt formulär med dina funderingar så hör vi av oss så snart vi kan!

Begär offert på en automatisk skjutdörr idag!